За вандалскаа порява съобщи собственик на автомобил, който е бил

...
 За вандалскаа порява съобщи собственик на автомобил, който е бил
Коментари Харесай

Потрошиха паркирана кола, издирват извършителите ВИДЕО+СНИМКИ

 За вандалскаа порява заяви притежател на автомобил, който е бил обект на вандалска демонстрация. Мъжът споделя фрагменти, на които се вижда, че стъклото на паркираната му кола е било потрошено. Ситуацията се развива в столичния квартал " Люлин ".

Любомир Миланов популяризира и видеозаписи, на които е снимана проявата. Той предлага премия при обезпечаване на информация за вандалите, само че не прецизира каква ще бъде тя.

" Давам заплащане против информация за вандалите ", написа Любомир Миланов. На споделените фрагменти се вижда по какъв начин човек се доближава и хвърля непостоянен предмет по паркирания автомобил.

Случката възмущава мрежата, а жители се надяват, хулиганите да бъдат разкрити. Не липсват и хора, които настояват, че на мястото паркирането не било позволено.

Някои софиянци смятат, че причинителите на проявата са деца. " Деца-аматьори,но неизвестно за какво го вършат.Всяко деяние има своята причина ", написа Валери Пешев.

" Крумови закони трябват в тая страна! ", написа Глория Д.

Това не е първият път, в който жители откриват персоналните си коли вандализирани. Подобни прояви има и в други елементи на града.





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР